Wordt geladen

Laatste Nieuws


Grootse opening Mulder yachtwerf

Exact zes maanden na de verhuizing heeft Mulder op grootse wijze de opening gevierd van haar nieuwe scheepswerf in Zoeterwoude-Rijndijk. Aanwezigen kregen een rondleiding door de werf en de aanwezige Mulder-yachts 98 Flubridge, 75 Wheelhouse en Bellagio.

Lees meer

Amels doopt superyacht Engelberg

De eigenaren van de 55 meter lange motoryacht Engelberg hebben de nieuwste aanwinst van de Nederlandse scheepswerf Amels gedoopt in haar Vlissingse constructiewerf.

Lees meer

Nieuwe CYC Brochure

Vraag voor meer informatie de nieuwe Crewed Yachts Charter brochure hier aan.

Twitter updates

Strict Standards: Non-static method SimplePie_Misc::percent_encoding_normalization() should not be called statically in /srv/psa02/yachtconsult.com/httpdocs/crewedyachts-charter.com/modules/wbtweets/includes/simplepie.php on line 8624

WB Tweets for Website Baker by andreherdling.de. Proudly powered by TwitterZoid
Copyleft Philip Newborough. Based on SimplePie.

Toon alle Crewed Yachts Charter Tweets...

Social Media Tools

Tekst Kleiner Tekst Groter

Welkom bij Crewed Yachts Charter

Exclusieve Luxe Bemande Jachten

...er wordt ons vaak gevraagd; wat is nou dat 'speciale'... die charme van het varen?...


Crewed Yachts Charter - Exclusive Crewed Yachts - Main Image
Dat is uiteraard best een persoonlijk ‘gevoelsding’ maar iedere keer als men een haven invaart, al is het dezelfde haven, krijg je weer een speciaal gevoel... omdat je dan weer een deel van de haven wordt.

Heel anders dan met de auto naar een haven rijden... Een haven moet je invaren om dat te kunnen ervaren... pas dan wordt je werkelijk onderdeel van de havenatmosfeer. Na afgemeerd te zijn, kunt u daarna het dorpje aan de haven in en eventueel het achterland verkennen... Dát is de manier!

Als u bijvoorbeeld van het eiland Saint Barth naar het eiland Anguilla zeilt en langzaam het eiland uit de zee omhoog ziet rijzen... eerst de palmbomen, daarna de prachtige stranden, dat is een fantastisch gezicht en geeft een gevoel wat eigenlijk niet te beschrijven is.


Exclusieve Sfeer

Ruwweg kan gesteld worden dat jachten vanaf 60 voet en langer onder de categorie 'bemande schepen' vallen en zich voor exclusieve cruises lenen. Dergelijke jachten varen onder commando van een professionele bemanning en zijn uitgerust met 'alles wat wenselijk is'. Afhankelijk van de uitvoering kunt u aan boord een vorm van luxe aantreffen die ver boven elk denkbare accommodatie uitstijgt. Gasten verblijven dus op een prive-cruiseschip en de mogelijkheden zijn onbegrensd. Sommige superjachten bieden zelfs plaats aan 80 gasten.

Crewed Yacht Charter Yacht Interior BedroomNiet alle superjachten zijn motorjachten want ook voor de zeilliefhebber zijn er bijzonder exclusieve jachten. Sfeervolle salons zijn smaakvol ingericht en niet alleen de eigenaarsuite is luxe, maar ook overige hutten, niet zelden uitgerust met kingsize bedden, beschikken over droombadkamers. Een beauty lounge, fitnessroom, sauna of zwembad treft men op veel megajachten aan. Ook een kinderspeelkamer of (voor jongeren) een unit die met playstation is uitgerust ziet men op megajachten.

Uiteraard behoren moderne audio-, televisieapparatuur en internet in alle hutten tot de standaard. Een discotheek, het is allemaal mogelijk op megajachten. Aan dek (waar men het meest zal vertoeven) met buitenbar, zonnebedden en terrassen is het leven goddelijk en wanneer men het anker in een blauwe baai laat vallen voor een zwempartij gaan de garages open voor snelle bijboten, waterskies of duikuitrusting. Surf over onze site om te genieten van de adembenemende jachten die in onze selectie zijn ondergebracht.


Crewed Yachts Charter

Crewed Yachts Charter biedt bemande cruises en jachten aan bestemd voor fijnproevers, bedrijven en organisaties die niet alleen comfort, maar ook exclusiviteit en luxe op waarde weten te schatten.

Dergelijke jachten varen onder commando van een professionele bemanning en zijn uitgerust met 'alles wat wenselijk is'. Als u een cruise boekt op een groot luxe cruiseschip met honderden andere gasten kunt u niet bepalen waar u heen vaart of voor anker wil gaan.

U kunt een Crewed Yacht huren voor:

• Een privé-cruise met familie of goede vrienden.

• Als klantenbinding met een selectie grote afnemers of zakenrelaties.

• Als bonus of ‘team-building event’ voor uw werknemers. Hier is een tocht op een zeiljacht uitermate geschikt voor omdat daar het veel van de ‘crew’ wordt gevraagd. Als de bemanningsleden bijvoorbeeld niet goed opletten of het zeil goed staat, maar het laten klapperen, kan er niet scherp aan de wind gezeild worden.

Neem contact met ons op voor meer informatie!Aanmelden voor de Crewed Yachts Charter E-mailing

 
(advertentie)

Crewed Yachts Charter exclusive luxury bemande jachten. Bemande cruises en jachten bestemt voor fijnproevers, bedrijven en organisaties die niet alleen comfort, maar ook exclusiviteit en luxe op waarde weten te schatten.

Dergelijke jachten varen onder commando van een professionele bemanning en zijn uitgerust met 'alles wat wenselijk is'.

• Crewed Yacht Charter Main

• Laatste Crewed Yachts Nieuws

• Bemande Jachten Overzicht

• Jachten en Vaargebieden

• Crewed Yachts Charter Members

• Interessante Jachten Links

• Website Colofon

• Sitemap

Crewed Yachts Charter

Postbus 129
4700 AC Roosendaal
Nederland

T +31 - (0)165 546 707
M +31 - (0)6 53 62 32 31

info@crewedyachts-charter.com
Crewed Yachts Charter Contactform

www.crewedyachts-charter.com